Taxi Noordwijk 2018-03-27T11:36:54+00:00

Taxi Noordwijk

1
U zoekt en vindt Taxi Centrale Leiden
2
U belt ons op 071 2100 210
3
Een taxi zal spoedig arriveren

Heeft u direct een taxi uit Noordwijk nodig? Ons taxibedrijf zorgt dat u zonder zorgen en op zeer comfortabele (en goedkope) wijze van en naar Noordwijk wordt vervoerd. Het is lang niet altijd prettig om door weer en wind te moeten reizen met de fiets of het openbaar vervoer. Het beste alternatief is dan ook om achterin één van onze comfortabele taxi’s plaats te nemen. Lees direct verder over onze taxiservice in en om Noordwijk.

Over onze taxiservice

Als taxi in de buurt van Noordwijk staan wij voor betrouwbaarheid en betaalbaarheid. Onze taxichauffeurs zijn punctueel, representatief en zeer klantvriendelijk, en het is relatief goedkoop ten opzichte van de service die wordt geboden. Als klap op de vuurpijl maakt één van onze ruime, nette, comfortabele taxi’s de reis compleet. Kom uitgerust en in stijl aan op locatie en schakel Taxi Centrale Leiden in.

Airportservice Noordwijk

U kunt onze goedkope taxiservice ook inschakelen voor al uw luchthavenvervoer tussen Noordwijk en uw luchthaven naar keuze. Daarbij rijden onze chauffeurs niet alleen tussen Noordwijk en Schiphol, maar kunt u ons taxibedrijf ook inschakelen voor een rit naar Rotterdam-The Hague Airport, Eindhoven Airport en zelfs naar Brussel Airport. Reserveer wel 12 uur van te voren. Zo weet u zeker dat uw taxi op ieder gewenst moment kan arriveren.

Direct reserveren

Taxi Centrale Leiden zorgt dat u comfortabel en snel van of naar Noordwijk wordt vervoert. Neem plaats achterin één van onze ruime taxi’s en laat u vervoeren door één van onze ervaren chauffeurs. Neem contact met ons op via info@taxicentraleleiden.nl, 071 2100 210 of vul het formulier op deze pagina in.

Reserveer direct!