Zakelijk vervoer 2018-01-05T18:02:42+00:00

Zakelijk vervoer

1
U zoekt en vindt Taxi Centrale Leiden
2
U belt ons op 071 2100 210
3
Een taxi zal spoedig arriveren

Taxi Centrale Leiden: gastheer voor uw bedrijf & zakenrelaties!

Taxi Centrale Leiden biedt naast optimale service aan particulieren tevens uitstekende service aan het zaken-/ bedrijfsleven. Is uw bedrijf bijvoorbeeld op meerdere locaties gevestigd en moet uw personeel regelmatig van de ene vestiging naar de andere worden vervoerd. Heeft u vaak buitenafspraken met klanten of luncht u soms ergens met collega’s. Of wilt u dat uw (buitenlandse) zakenrelaties representatief worden vervoerd naar hun bestemmingen. Laat in dat geval Taxi Centrale Leiden de gastheer zijn voor u en uw zakenrelaties.

Onze achterbank is uw werkplek

Wanneer u buiten de deur naar een belangrijke vergadering of een belangrijke afspraak moet, wilt u wellicht nog het één en ander rustig doornemen, enkele telefoontgesprekken voeren of gewoon even ontspannen. De chauffeurs van Taxi Centrale Leiden zijn bescheiden, rijden rustig/ veilig en zijn te allen tijde op tijd. Op de achterbank van één van onze taxi’s geniet u kortom van de vrijheid om zowel te werken als te ontspannen. Bovendien stralen al onze chauffeurs en taxiwagens representativiteit uit, zodat u goed voor de dag komt!

Wij denken mee met uw logistieke kwesties

Naast het vervoeren van uw personeel/ zakenrelaties willen wij ook graag met u meedenken over het oplossen van logistieke kwesties. Zo denken wij bijvoorbeeld graag mee aan het vervoeren van grote groepen bij congressen en/of vergaderingen, door zo efficiënt en goedkoop mogelijk inzetten van juiste taxivoertuigen.

Niet alleen personeel, maar ook goederen

Het kan eens voorkomen dat er een en ander naar een andere vestiging van uw bedrijf of naar een klant gebracht moet worden. Dossiers die niet gefaxt kunnen worden of pakketjes die direct nodig zijn. Taxi Centrale Leiden verzorgt ook graag het zakelijk vervoer in deze categorie. Bij het vervoeren van goederen kunt u dezelfde optimale service van ons verwachten!

U kunt informeren naar de vele mogelijkheden bij Taxi Centrale Leiden door te mailen naar info@taxicentraleleiden.nl of te bellen met het nummer 071 2100 210.

Een direct gesprek met de eigenaren van Taxi Centrale Leiden is eveneens mogelijk indien u dit aangeeft. De eigenaren staan u graag te woord.

Reserveer direct!