School- & Zorgvervoer 2018-01-05T18:29:32+00:00

School- & Zorgvervoer

1
U zoekt en vindt Taxi Centrale Leiden
2
U belt ons op 071 2100 210
3
Een taxi zal spoedig arriveren

Schoolvervoer

Taxi Centrale Leiden verzorgt al enige tijd  het vervoer van en naar school voor particulieren en diverse instanties. De chauffeurs van Taxi Centrale Leiden hebben ruime ervaring met het vervoeren van schoolkinderen. Zo houden ze toezicht op het dragen van gordels. Verder zijn alle auto’s voorzien van een kinderslot en zien de chauffeurs erop toe dat de leerlingen veilig worden afgeleverd bij de ouders/verzorgers en de school. Tevens hebben de chauffeurs geduld en ervaring met verschillende soorten kinderen met verschillende ziektebeelden. Dit zorgt voor u uiteraard voor extra gemoedsrust bij het afstaan van uw kinderen.

Zorgvervoer

Taxi Centrale Leiden verzorgt tevens vervoer voor zorgverzekerden en heeft daarin de nodige kwalificaties en ervaringen. De zorgverzekerde dient wél eerst een zogeheten vervoersmachtiging aan te vragen bij zijn zorgverzekeraar. Hierna komt de zorgverzekerde in aanmerking voor een vergoeding van het zorgvervoer. Wij verzorgen enkel ritten met een zorgtaxi/ zorgbus en niet met een rolstoelvoertuig. Verder rijden wij voor vrijwel alle zorgverzekeraars en doen dit door heel Nederland met als uitgangspunt omgeving Leiden. U wordt met de nodige zorg begeleid naar diverse zorginstellingen zoals ziekenhuizen, verzorging-/ verpleegshuizen, klinieken, etc.

U kunt informeren naar de vele mogelijkheden bij Taxi Centrale Leiden door te mailen naar info@taxicentraleleiden.nl of te bellen met het nummer 071 2100 210. Direct reserveren is eveneens mogelijk via onze reserveringsfomulier, te vinden op elke pagina. Vermeld er wel bij om wat voor type vervoer het gaat (schoolvervoer/ zorgvervoer) en of u in geval van zorgvervoer in bezit bent van een vervoersmachtiging van de zorgverzekeraar.

Reserveer direct!