Particulier vervoer 2018-02-07T15:47:37+00:00

Particulier vervoer

1
U zoekt en vindt Taxi Centrale Leiden
2
U belt ons op 071 2100 210
3
Een taxi zal spoedig arriveren

Taxi Centrale Leiden – de beste in particulier personenvervoer

Woont u in Leiden of in de omgeving van Leiden? Ervaar het gemak en de zekerheid van onze taxi’s in tegenstelling tot de fiets of het openbaar vervoer. Noteer het nummer van Taxi Centrale Leiden in uw telefoon en bel ons wanneer u vervoer nodig heeft. De chauffeurs van Taxi Centrale Leiden zullen dan zo spoedig mogelijk voor uw deur staan en u tevens een fantastische service aanbieden. Gun uzelf deze heerlijke luxe en de zekerheid en dat tegen zeer voordelige tarieven.

Op tijd – altijd en overal

Het is geen overbodige luxe om op tijd aan te komen bij een etentje, de film of een andere afspraak. De chauffeurs van Taxi Centrale Leiden zijn stipt op tijd en rijden u op een rustige manier vlot naar uw bestemming. U kunt erop vertrouwen dat u altijd en overal op tijd zult zijn. Voorts heeft u tijdens de rit nog de tijd om in de auto het één en ander voor te bereiden voor uw afsrpaak.

Veilig – overdag en ’s nachts

Wanneer u een gezellig avondje uit heeft gehad in Leiden of in de omgeving van Leiden, wilt u uiteraard zorgeloos thuiskomen. In het donker naar huis fietsen is niet altijd veilig. In de taxivoertuigen van Taxi Centrale Leiden weet u zeker dat u comfortabel en veilig op uw bestemming arriveert. Onze chauffeurs zullen u namelijk veilig (tot aan uw voordeur) afzetten. Dit is natuurlijk wel een prettig gevoel voor u en uw familie en vrienden.
Besluit u binnenkort in Leiden of in de omgeving van Leiden iets leuks te gaan doen en heeft u vervoer nodig, twijfel dan niet om contact op te nemen met Taxi Centrale Leiden en u veilig en snel te laten vervoeren.

U kunt informeren naar de vele mogelijkheden bij Taxi Centrale Leiden door te mailen naar info@taxicentraleleiden.nl of te bellen met het nummer 071 2100 210. Direct reserveren is eveneens mogelijk via onze reserveringsfomulier, te vinden op elke pagina.

Reserveer direct!