Over Taxi Centrale Leiden 2018-01-08T19:47:33+00:00

Over Taxi Centrale Leiden

Ons verhaal

1
U zoekt en vindt Taxi Centrale Leiden
2
U belt ons op 071 2100 210
3
Een taxi zal spoedig arriveren

Oprichting:
Taxi Centrale Leiden is in 2010 opgericht.

Visie:
Taxi Centrale Leiden is opgericht om de vraag zowel vanuit de particuliere markt als de zakelijke markt te bedienen. We willen onze klanten waar voor hun geld bieden, dit houdt in dat wij onze klanten optimale service willen bieden tegen minimale kosten. Door zo goed mogelijk in te spelen op de behoefte van de klant zorgen wij voor tevredenheid bij onze klanten. Daarom is onze motto: “uw wens is onze zorg”. Tevens vinden wij dat iedere klant het recht heeft op een zo comfortabel mogelijke taxirit.

Missie:
Met onze comfortabele auto’s bied Taxi Centrale Leiden een uitbreiding op zakelijke en particuliere dienstverlening. Dit doen wij door middel van onze diensten aan te bieden met nette auto’s en met professionele taxichauffeurs die gebonden zijn aan een gedragscode ten opzichte van klanten. Wij bieden een breed pakket aan extra diensten. Daarnaast streven wij ook dat onze klanten op basis van onze prijs kwaliteit hun keuze maken. Wij zijn immers een dienstverlener die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en dit levert tegen een laag tarief.

Maatschappelijke betrokkenheid:
Taxi Centrale Leiden is een professionele organisatie dat naast de reguliere taxidiensten zich ook inzet voor een betere maatschappij. Wij zetten ons in voor verschillende maatschappelijke doelen in Harderwijk. Heeft u vragen hierover? Neem dan contact gerust contact op met ons.

Heel simpel: omdat kwaliteit bij TCA voorop staat. Dat begint bij onze betrouwbare en snelle service. Onze centrale is 24 uur per dag bereikbaar en kan u vrijwel altijd binnen vijf minuten van een taxi voorzien.

Ook moeten al onze chauffeurs aan strenge eisen voldoen. Zo dienen ze in het bezit te zijn van een trambaanontheffing. Alle chauffeurs krijgen bovendien een psychologische test en een interne TCA-cursus, met daarin veel aandacht voor stratenkennis en service voor de klant.

Kwaliteitsbeheer

Onze interne afdeling kwaliteitsbeheer waakt voortdurend over de kwaliteit van onze dienstverlening en ons wagenpark. Mocht u toch een klacht hebben, meld dit dan via ons klachtenformulier. De afdeling kwaliteitsbeheer zorgt er dan voor dat deze klacht seriues wordt afgehandeld.

Dienstverlening

TCA levert een breed pakket aan diensten en wil daarbij zo laagdrempelig mogelijk zijn. Innovaties zoals de TCA-app en TCA Autobooker maken het kinderlijk eenvoudig om een TCA-taxi te bestellen. In al onze taxi’s kan bovendien worden gepind.

Reserveer direct!