Groepsvervoer 2018-02-07T15:41:43+00:00

Groepsvervoer

1
U zoekt en vindt Taxi Centrale Leiden
2
U belt ons op 071 2100 210
3
Een taxi zal spoedig arriveren

Heeft u een bruiloft, een groepsuitje met vrienden/ collega’s of een kinderpartijtje? Neem contact op met Taxi Centrale Leiden en laat ons u en de rest van uw groep naar uw gewenste bestemming(en) vervoeren.

Kleine én grote groepen

Naast het vervoeren van individuele personen verzorgt Taxi Centrale Leiden ook graag het vervoer van kleine en grote groepen. Wij hebben meerdere taxibussen (t/m max. 8 passagiers) tot onze beschikking, met voor ieder een eigen comfortabel plekje.

In geval u bij het reserveren van een taxi bij Taxi Centrale Leiden aangeeft met hoeveel personen (en bagage) u reist, zullen wij voor u passende taxiwagen(s) inzetten. Wij zorgen er dan voor dat er voldoende zitplaatsen en laadruimte tot uw beschikking staat. Mocht u met een dusdanig grote groep reizen dat niet iedereen in één taxibus past, zullen wij uiteraard ervoor zorgen dat een taxiauto (t/m max. 4 passagiers) mee zal rijden. Taxi Centrale Leiden zal altijd met u meedenken.

De aantrekkelijkste manier van reizen met een groep

Het huren van een personenbus, reizen met het openbaar vervoer of carpoolen kan soms logisitieke of financiële complicaties met zich meebregen. Door een reservering middels het daarvoor bestemde formulier te plaatsen of te bellen naar Taxi Centrale Leiden kunt u geniten van de gemakken die wij u kunnen bieden.

Taxi Centrale Leiden werkt snel, veilig en betrouwbaar. Onze chauffeurs zijn stipt, representatief en servicegericht. Zij zullen nooit te laat komen of een te lange route nemen: zij brengen u zo snel mogelijk op het afgesproken tijdstip naar uw bestemming en dit tegen een zeer aantrekkelijk tarief!

Het nemen van een taxi wanneer u met een groep wilt reizen in Leiden en de omgeving van Leiden is met ons de meest aantrekkelijke manier. In groepsverband reizen met Taxi Centrale Leiden hoeft dan helemaal niet duur te zijn maar wel héél gemakkelijk.

Informeer dus direct over uw groepsuitje of een andere gelegenheid bij Taxi Centrale Leiden door te mailen naar info@taxicentraleleiden.nl of te bellen met het nummer 071 2100 210. Direct reserveren is eveneens mogelijk via onze reserveringsfomulier, te vinden op elke pagina.

Reserveer direct!