Congresvervoer 2018-02-07T15:38:15+00:00

Congresvervoer

1
U zoekt en vindt Taxi Centrale Leiden
2
U belt ons op 071 2100 210
3
Een taxi zal spoedig arriveren

Wanneer u uitgenodigd bent voor een congres of zelf een congres heeft georganiseerd in Leiden of in de omgeving van Leiden is het uiteraard van belang goed voor de dag te komen. Dit betekent op tijd, voorbereid en uitgerust aankomen. Laat u zich vervoeren met Taxi Centrale Leiden en wij zorgen dan ervoor dat u of uw gasten inderdaad goed voor de dag komen!

Op tijd

De chauffeurs van Taxi Centrale Leiden zijn discreet, betrouwbaar en zeer punctueel. Wij zullen u en uw gasten te allen tijde proberen stipt op tijd te vervoeren. Niet alleen zullen wij op het exact afgesproken tijdstip bij u voor de deur staan, tevens zullen wij u ruimschoots op tijd op uw gewenst bestemming brengen. Wanneer u ons laat weten rond welk tijdstip u ergens aanwezig moet zijn, zullen wij er alles aan doen om u ook daadwerkelijk op dat tijdstip op de plaats van bestemming te brengen. Lukt het toch niet om u op tijd op te halen dan zal de chauffeur u altijd telefonisch op de hoogte houden van zijn vertraging en de reden daarvan.

Voorbereid en uitgerust

De chauffeurs van Taxi Centrale Leiden zijn discreet en betrouwbaar. Dat wil zeggen dat u of uw gasten op hun gemak op de achterbank nog een keer kunnen telefoneren of wat kunnen doornemen. Bovendien houden de chauffeurs van Taxi Centrale zich altijd aan de gemaakte afspraken. Met Taxi Centrale Leiden komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan! U kunt dus op weg naar een congres even tot rust komen op onze comfortabele achterbank of even de ogen sluiten.

Representatief

Uiteraard behelst goed voor de dag komen, ook een representatief voorkomen. De chauffeurs van Taxi Centrale Leiden zijn altijd goed gekleed en onze taxi’s zijn altijd netjes zowel van binnen als van buiten. In een taxi van Taxi Centrale Leiden kunt u in omgeving Leiden uw entree zorgeloos maken! Aangezien wij tevens over diverse taxibussen voor 8 passagiers beschikken kunnen wij tevens grotere groepen tegelijkertijd vervoeren. Als u ons laat weten voor hoeveel mensen u vervoer nodig heeft zullen wij ons uiterst best doen passend vervoer te regelen.

U kunt informeren naar de vele mogelijkheden bij Taxi Centrale Leiden door te mailen naar info@taxicentraleleiden.nl of te bellen met het nummer 071 2100 210. Direct reserveren is eveneens mogelijk via onze reserveringsfomulier, te vinden op elke pagina.

Reserveer direct!